Tips til årets Julehilsener

Nå braker det snart løs! Julestjerner og ferdigproduserte julegrupper i metervis hos alle dagligvarer, bensinstasjoner blomsterbutikker.
Usikkerheten er stor blant mange, hva skal jeg sende til forretnings-forbindelsen, bestemor eller venneparet som bor akkurat litt for langt unna til et førjulsbesøk.

Vi har satt sammen noen tips til deg her:

1. Førjulshilsen til sammarbeidspartner/ forretnings-forbindelsen

Dersom du skal sende ut blomster til firma-adresser er det lurt og tenke på at man sender et så "ferdig" produkt som mulig. Amaryllisløk i lekre glass eller en vakker orkide i et julearrangement er holdbart og krever lite vedlikehold og stell.
Her er det ekstra hyggelig og være tidlig ute, slik at man får nyte blomsterhilsenen så lenge som mulig før jul og juleferien.

2. Blomsterhilsen til Bestemor
Bestemor blir jo glad uansett, men sjansen er stor for at en rød Azalea, Julestjerne eller en saftig tulipanbukett vil gjøre susen. Ekstra hyggelig er det å sende med et kremmerhus med lekker økologisk jule-sjokolade og et hyggelig håndskrevet kort
(vi tar oss av håndskriften :P).

3. Blomsterhilsen til Venn/ Venneparet
Her kjenner du sikkert noen av den heldige mottakers preferanser, men hva med en stilig amaryllisbukett eller en vakker julerose?
Det er alltid stas og sende med en pakke av verdens beste biscotti eller en av våre islandske lakris-kuler i lekre metall bokser.


Fortsatt i tvil?
Vi hjelper deg mer en gjerne og skreddersy din julehilsen, uansett budsjett, antall og størrelse.
Vi kan også hjelpe deg med formidlinger til inn og utland :)Tips til årets Julehilsener