Pop-Up!

Desember byr på noen travle dager i butikken, og vi har måttet tenke nytt med tanke på hvordan vi løser det med hensyn til avstand og smittevern. I utgangspunktet var vi på jakt etter et produksjonslokale, for å unngå å ha for mange ansatte stående som sild i tønne i vår lille butikk.

Da lokalene i Dronningens gate 5 dukket opp, såpass nære butikken i Torggata 14, øynet vi muligheten for å i tillegg gjøre det tilgjengelig for våre kunder, som en pop-up-butikk frem til jul.

La det altså være klart: RubyElise Blomsterverksted er å finne som før i Torggata 14, og det er her du finner vårt til enhver tid skiftende og spennende utvalg av ferske snittblomster, planter, lys, julepynt og annet tilbehør. I tillegg har vi en stor flott bakgård som bugner av vakre utendørsplanter og kranser.

I dronningens gate 5 vil det imidlertid stå ansatte og produsere alt av håndverk vi har for salg, og det vil her være mulighet for å se og handle et utvalg av egenproduserte kranser, dekorasjoner og buketter med tørkede blomster, samt tilbehør som sjokolade og andre fristelser.

Er du av dem som er på jakt etter tørkede blomster kan vi på det sterkeste anbefale en tur innom; vi har nemlig fått en mengde tørkede blomster på lager som alt sammen er plassert i pop-up-butikken.
Egenproduserte buketter er selvsagt også å få kjøpt i butikken i Torggata.

Åpningstidene i pop-up-butikken er hverdager 12-17, og lørdager 12-16!

Velkommen!


Bryllup - La oss gjøre din blomsterdrøm til virkelighet!

La oss gjøre din blomsterdrøm til virkelighet!