Bryllupsblomster- velg riktig leverandør for deg

Når det kommer til å planlegge bryllupet ditt, er valget av blomster og blomsterleverandør en av de mange viktige beslutningene må ta. Blomster er med på sette rammen å skape stemning i ditt bryllup. De er også kanskje det viktigste verktøyet du har for og sette ditt personlige preg på lokalet, og skape en rød tråd igjennom hele dagen og bryllupsfeiringen.

Vi har samlet fem tips vi mener det er viktig å tenke på, før du velger din blomsterdekoratør.

1. Finn en blomsterleverandør som matcher din smak
Det er viktig å finne en blomsterdekoratør som har en stil som passer til din egen smak og visjon for bryllupet ditt. Ta en titt på deres portefølje og se om deres tidligere arbeid reflekterer den estetiske du ønsker å skape.

2. Erfaring fra bryllup og event
Det er viktig å velge en blomsterdekoratør med solid erfaring, spesielt når det gjelder bryllup. En erfaren dekoratør vil ha en klar forståelse for hva som kreves for å skape et vellykket bryllup, og vil være i stand til å håndtere eventuelle utfordringer som måtte oppstå uansett størrelse og skala.

3. Kommunikasjon
Det er viktig å velge en blomsterdekoratør som du føler deg komfortabel å snakke med og som forstår din visjon og ønske for dagen. Planlegg et konsultasjonsmøte for å se om dere har god kjemi, og deres stil og arbeidsmetode passer deg.

4. Pris
Det er viktig å ha et åpent og ærlig samtaler om budsjettet ditt med blomsterdekoratøren. En god dekoratør kan gi deg gode råd og ærlige tilbakemeldinger på dine ønsker målt opp mot budsjettet, og finne gode alternative løsninger der det trengs.

5. Fleksibilitet
Det er viktig å velge en blomsterdekoratør som er fleksibel og villig til å jobbe med deg for å oppfylle dine ønsker og visjoner.

Har du bryllupsplaner, eller spørsmål om blomster til din bryllupsfeiring?
Ikke nøl med å ta kontakt med oss på telefon nr:47 48 38 86 70 eller epost: rubyeliseshop@gmail.com


Begravelse og sorgarbeid

Bryllupsblomster- velg riktig leverandør for deg

RubyElises 5 tips for deg som leter etter bryllupsblomster