Tips til årets julehilsener

Nå er det i gang! Julestjerner og ferdigproduserte julegrupper i metervis hos alle dagligvarer, bensinstasjoner og blomsterbutikker. Usikkerheten er stor blant mange; hva skal jeg sende til forretningsforbindelsen, bestemor eller venneparet som bor akkurat litt for langt unna til et førjulsbesøk..?

Vi har satt sammen noen tips til deg her:

1. Julehilsen til samarbeidspartner/forretningsforbindelsen:
Dersom du skal sende ut blomster til firma-adresser er det lurt å tenke på at man sender et så "ferdig" produkt som mulig. Amaryllisløk i lekre glass eller en vakker orkidé i et julearrangement er holdbart og krever lite vedlikehold og stell.
Dette er i tillegg en hilsen som mottaker får glede av lenge.

2. Blomsterhilsen til Bestemor:
Bestemor blir jo glad uansett, men sjansen er stor for at en rød Azalea, Julestjerne eller en saftig tulipanbukett vil gjøre susen. Ekstra hyggelig er det å sende med et kremmerhus med lekker økologisk julesjokolade og et hyggelig håndskrevet kort
(vi tar oss av håndskriften :P).

3. Blomsterhilsen til venn/venneparet:
Her kjenner du sikkert noen av den heldige mottakers preferanser, men hva med en stilig Amaryllisbukett eller en vakker Julerose?
Det er alltid stas å sende med en pakke av verdens beste biscotti, eller en av våre islandske lakriskuler i lekre metallbokser.


Fortsatt i tvil?
Vi hjelper deg mer en gjerne å skreddersy din julehilsen; uansett budsjett, antall og størrelse.
Vi kan også hjelpe deg med formidlinger til inn- og utland :)Bryllup - La oss gjøre din blomsterdrøm til virkelighet!

La oss gjøre din blomsterdrøm til virkelighet!